Lekapcsolták a magát nőknek mutogató férfit Deákváron

A váci rendőrök őrizetbe vették azt a 32 éves férfit, aki fiatal nőkre, lányokra vadászva zaklatott a településen. Most őt vadászták le – írja a police.hu.

Egy 21 éves nő kért rendőri segítséget december 17-én késő este, miután munkából hazafelé tartva, a kihalt utcában egy ismeretlen a pontos idő után érdeklődve leszólította, majd benyúlt a nadrágjába és elővette a nemi szervét. A nő megrémült, hazaszaladt, majd értesítette a rendőrséget.

Harmadnap késő este két kutyasétáltató kislányt vett célba, akiket követni kezdett. Megint a pontos idő érdekelte, de a lányok nemet mondtak és hátrálni kezdtek. Erre az ismeretlen benyúlt a nadrágjába, elővette a nemi szervét és önkielégítést végzett. A lányok elfutottak.

A váci rendőrök tűvé tették a várost a személyleírásnak megfelelő férfi felkutatása érdekében. Végül december 21-én este egy kutyakozmetika közelében fogták el, miközben az arra haladóknak mutogatta magát.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kapcsolj és kapcsold! - 618 ellenőrzött sofőr és utas nem kapcsolta be a biztonsági övét

A 32 éves L. Richárd beismerő vallomást tett, állítása szerint: „nagyon sajnálom ezeket, amiket csináltam”. A napközben az utcákat járó, munkanélküli férfi – állítása szerint – sokat forgózott a játszótéren, vagy szódázott egy közeli kocsmában, de az ezek után elkövetettek miértjére válasz nem tudott adni.

Az őrizetbe vett férfi ellen két rendbeli szeméremsértés vétségének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a Váci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya, egyben kezdeményezték letartóztatását. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

1 Comment
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments