Részletek a Budapesti főút lezárásáról

Hamarosan elkészül a Budapesti főút Múzeum utca és Kép utca közötti szakasz burkolatfelújítása. Az aszfaltozási munkák miatt csütörtökön reggel 7-től pénteken 24 óráig teljes útzár lesz érvényben. A zárás természetesen érinti a helyi autóbuszjáratok útvonalát és menetrendjét, melyről a szolgáltató ad részletes tájékoztatást. A közúti közlekedés ideiglenes változásairól alább olvashatnak – írja a vac.hu.

A Budapesti főút Géza király tér és a Kép utca közötti szakaszán élők, vállalkozók ezen a két napon az ingatlanjaikat nem tudják gépjárművel megközelíteni.

A Budapesti főút Oswald utca és Kép utca közötti szakasza, valamint a becsatlakozó utcák zsákutcák lesznek. Ennek megfelelően az Iskola utcába kizárólag a Szent Miklós tér irányából, a Burgundia utca Bajcsy-Zsilinszky utca és Budapesti főút közötti szakaszára és a Bajcsy-Zsilinszky utca Burgundia utca és Budapesti főút közötti szakaszára csak a Diadal tér – Mária utca – Quell Rudolf utca – Burgundia utca, vagy a Fűz utca – Mária utca – Quell Rudolf utca – Burgundia utca útvonalon lehet gépjárművel behajtani.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Lakossági fórum környezeti szennyezésről - Április 2-ig lehet kérdéseket küldeni

A Konstantin tér irányából a Budapesti főúton a Géza király tér megközelíthető lesz. A Diadal tér felől a lezárt útszakasz elkerülésére javasoljuk a Petőfi utca – Szent Miklós tér – Flórián utca útvonal, a városközpont irányából a Konstantin tér – Báthori utca útvonal használatát. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments