Szerdán fogják pótolni az elmaradt bajnoki találkozót

Az MLSZ versenybizottsága döntött a vasárnap elmaradt meccs újra játszásáról; ennek értelmében december 8-án, szerdán, 13 órától kezdődik a találkozó – írja a vacfc.com.

A 2021/2022-es harmadosztályú bajnokság csapatai egy tavaszról előrehozott bajnokival vonultak vasárnap téli szünetre. Azonban facebook bejegyzésében a váci klub arról értesítette a meccs napján szurkolóit, hogy a pálya használhatatlansága miatt elmarad a Vác FC–Balassagyarmati VSE mérkőzés.

A szituáció pikantériáját ráadásul még az is növeli, hogy a bajnokság nyitányán ugyancsak ezen két csapat összecsapása szakadt félbe vihar miatt. Az a találkozó a pótlás után végül 1-0-s hazai győzelemmel végződött és a váci tréner ezúttal se bizakodva nézett a bajnoki elé. Elmondta, hogy a felforgatott védelmű csapata nem esélyesként várja a balassagyarmatiakkal való találkozást.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Perbálról is három ponttal tért haza felnőtt focicsapatunk

Az MLSZ Versenybizottsága viszont gyorsan határozatot hozott a meccs sorsáról. Ebből kiderült, hogy a bajnoki elmaradásában egyik csapat vonatkozásában sem állapítható meg versenyügyi felelősség, ezért a szövetség elrendelte a mérkőzés újrajátszását. Ennek az új kezdési időpontja pedig december 8., szerda, 13:00. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments