Ünnepi köszöntőjében kíván boldog karácsonyt a polgármester

Ünnepi köszöntővel jelentkezett Matkovich Ilona. Vác polgármestere az elmúlt esztendő rövid áttekintése és a sikerekre való visszaemlékezés után kívánt boldog karácsonyt a váci polgároknak.

Köszönetnyilvánítással és a tanulságok levonásával nyitotta meg az ünnepi időszak alkalmából készült 3 perces köszöntő videóját Matkovich Ilona. Elmondta, a továbbiakban is azt tartja a legfontosabbnak, hogy a település lakossága közös erővel, egymással együttműködve dolgozzon közösségünk sikereiért.

„Ez az év ismét megerősített bennünket abban, hogy leginkább önmagunkra, a városi közösségünkre számíthatunk. Önök rengeteget tettek: gondolkoztak, javasoltak, kritizáltak és ez mind kellett ahhoz, hogy kiérlelődjön az út, amelyen a városvezetésnek haladnia kell” – fogalmazott a városvezető.

Ennek nyomán hívta fel a figyelmet 2021 helyi sikereire. Néhány példával szemléltetve emlékeztet arra, hogy a járványhelyzet okozta nehézségek ellenére több ponton komoly előrehaladást könyvelhettek el és fejlesztésekre is jutott a keretből.

„Az átgondolt gazdálkodás nyomán a korábbi évekhez képest sokkal stabilabb pénzügyi alapot mondhat magáénak a város, amelyből már számos komolyabb fejlesztésre is jutott: gyermekintézményeket, játszótereket, utakat, járdákat újítottunk fel, sportlétesítményeket építettünk.”

Rövid beszédét azzal zárta a polgármester, hogy a város idén is méltó volt a Kultúra Magyar Városa és a Nemzet Sportvárosa címre. Majd ezt követően kívánt „mindenek előtt egészséget, minél több személyes találkozást, emberi érintést, családi és baráti körben töltött szeretettel teli órákat.” ♦

A teljes videó itt tekinthető meg:

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments