Utcafórumot szerveznek a védőfásításról Gödön

Göd Város Önkormányzata védőfásítást hajtana végre, aminek kapcsán a település lakosságának a véleményét is meghallgatnák. Első körben a szántó területén kezdenék el a munkálatokat, de még pontosítják a helyszínt – adta hírül a godihirnok.hu.

A legutóbbi testületi ülésen “az önkormányzat ismét kifejezte szándékát, hogy védőfásítást hajt végre a Nemeskéri út keleti oldalán. December 30-a csütörtökre utcafórumot szervezek, hogy pontosítani tudjuk a helyszínt – közvetlenül az út mellett, vagy kicsit beljebb volna-e érdemes ültetni. Véleményem szerint első körben a szántó területével érdemes foglalkoznunk, hogy ezen a szakaszon elkezdődhessen a fásítás és ne kelljen megvárni a többi területet érintő, várhatóan hosszadalmasabb döntési folyamatokat” – írta Balogh Csaba polgármester a Facebook-oldalán.

A bejegyzéshez több hozzászólás is érkezett. Volt, aki szerint érdemes lenne külön bankszámlát nyitni a támogatásoknak, és olyanok is vannak, akik gépekkel tudnának hozzájárulni a fásításhoz.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kerékpáron és lóháton, avagy a „Kerékpározás és lovaglás” sikerei

Szilágyi László képviselő is örül, hogy a képviselő-testületben már mindenki támogatja a véderdő létrehozását végig a Nemeskéri út mentén. Pest megye is felkarolta a projektet, és elkezdte a megvalósítást, bár a képviselő szerint ültethettek volna nagyobb fákat is. “Ez az ügy pont az, aminél közösen, politikamentesen összefoghatna mindenki” – írta a képviselő kommentjében. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments