Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2021. december 10.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Dobó Dániel János és Urbán Anett gyermeke: Dávid (Vác), Huszák Ádám és Dékán Tímea gyermeke: Benett, Stadler Ádám és Kiss Renáta gyermeke: Natália, Schóber Károly és Molnár Petra gyermeke: Bori Bella, Miskei Ádám és Berecz Dominika gyermeke: Zselyke, Nagy József és Beri Viktória Zsuzsanna gyermeke: Jordán, Varga Balázs és Kalina Mercédesz gyermeke: Maja (Vác), Dalmadi István Péter és Papp Renáta gyermeke: Kristóf István, Schmuck László és Bálint Aliz gyermeke: Barnabás, Kádár László és Besenyei Bernadett gyermeke: Lotti, Simon-Rozsnyai Szabolcs Attila és Kurnász Klementina Vivien gyermeke: Benedek, Gerebenics Pietro és Szabó Erika Erzsébet gyermeke: Nolen, Egri Norbert és Varjú Vivien gyermeke: Fanni.

Vácon kötöttek házasságot: Árvai Arnold Nelson és Kiss Dorottya, Tóth László és Weiser Viktória Edit, dr. Kőrizs Imre és Klein Henrietta Andrea.

Vácon hunytak el: 26 fő halálesetét anyakönyvezték az elmúlt héten, 8 váci lakos volt.

A kegyeleti jogok figyelembevételével március második felétől csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments