Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2021. december 17.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Delényi István és László Zsuzsa gyermeke: Botond, Varga Zoltán és Mészáros Anikó gyermeke: Zoltán, Lábas József és Kozma Adrienn gyermeke: Ádám, Bérdi Tamás és Tillinger Adrienn gyermeke: Ida Árnika, Pintér Gábor és Pocsai Anikó gyermeke: András, Fábián Zsolt és Szedlák Anita Mária gyermeke: Zara, Horváth Csaba Gábor és Takács Alexandra gyermeke: Botond (Vác), Temesváry Miklós Gábor és Solti Bella gyermeke: Tamás Miklós, Kovács Tibor és Zsigmond Tímea gyermeke: Marcell, Waller Tibor és Straub Edit gyermeke: Emília Csilla, Sulyánszki Zsolt és Besenyei Georgina gyermeke: Frida, Füleki Dániel és Toldi Boglárka Kamilla gyermeke: Adél (Vác), Pazsitka Roland és Farkas Regina gyermeke: Dominik.

Vácon kötöttek házasságot: Cziráki Attila Ferenc és Nyári Tünde, Kocsis Csaba és Takács Orsolya Erika, Sasvári Zoltán és Uhrin Éva (Vác).

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2022. augusztus 12.

Vácon hunytak el: László István (1948) – Göd. Az elmúlt héten 44 fő halálesetét anyakönyvezték, 7 váci lakos volt, egy elhunyt sajtóban történő megjelenését kérték.

A kegyeleti jogok figyelembevételével március második felétől csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments