Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2021. december 3.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Vásári Zsolt és Hajas Éva gyermeke: Benett, Nagy Gábor és Szabó Melinda gyermeke: Flóra, Balázs Ottó Norbert és Vigh Ildikó gyermeke: Bálint, Kohári Gábor István és Csányi Nikolett gyermeke: Lukrécia Rózsa, Nagy Ferenc és Mocsári Hajnalka gyermeke: Lilla, Hevesi Zoltán és Danyi Kinga gyermeke: Linett Szelina, Nagy József és Turcsán Andrea gyermeke: Vivien Andrea, Csordás Gergely és Hankó Vivien Adrienn gyermeke: Levente (Vác), Bodnár Márton és Müller Mária Anna gyermeke: Benedek, Raska Richard és Csillag Sára gyermeke: Benjamin, Bordás Gergely és Vadászi Anna gyermeke: Anna, Szilfai Roland és Kozma Adrienn gyermeke: Valentin, Gáspár Attila és Kalocsai Anita gyermeke: Attila Ferenc.

Vácon kötöttek házasságot: Vágó Szabolcs és Fodor Johanna.

Vácon hunytak el: Az előző héten 35 fő hunyt el, köztük 14 váci lakos volt.

A kegyeleti jogok figyelembevételével március második felétől csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments