Várják az észrevételeket a volt laktanya terület felhasználásának terveiről

Elkészült az Esze Tamás laktanya területre vonatkozó Szabályozási terv módosításának lakossági véleményezési anyaga. Vác Város Önkormányzata pedig ennek kapcsán meg is indította a város helyi építési szabályzatáról szóló 30/2017. (XI. 24.) önkormányzati rendeletének a módosítását.

A városvezetés közleményben tájékoztatja a település lakosságát arról, hogy elkészült a 1620/36 hrsz-ú (azaz a volt laktanya) területre vonatkozó Szabályozási terv módosításának a lakossági véleményezési anyaga, melyet itt, valamint a városi honlap felületén, a Dokumentumok/Településrendezési eszközök/Településrendezési eszközök módosítása mappában meg is találhatnak.

A veszélyhelyzettel összefüggő átmeneti szabályokról szóló 2021. évi XCIX. törvény 157.§ (1) c) pontja alapján a tájékoztatás lakossági fóruma elektronikus úton is történhet azzal, hogy az észrevételeket és javaslatokat a közzétételtől számított 15 napon belül is meg lehet tenni, kizárólag elektronikus úton. Ennek minősül a helyi önkormányzat honlapján közzétett részletes szakmai tájékoztató. A törvény előírásai alapján jelen helyzetben lakossági fórumot nem fognak tartani.

A véleményeket, észrevételeket a Főépítészi Osztályra kell eljuttatni a foepitesz@varoshaza.vac.hu e-mail címen keresztül vagy postai úton a 2600 Vác, Március 15.tér 11. címre legkésőbb 2022. 01. 15.-ig. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments