A héten is elszállítják a fenyőket

Az elmúlt év végétől városunkban a kommunális, a szelektív és a zöldhulladék begyűjtését végző Duna-Tisza közi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatója szerint ezen a héten is el fogják szállítani a kihelyezett fenyőfákat.

Februárhoz közeledve Karácsony már csak egy halványuló, kedves emléknek számít. Legtöbbünk már csak sóvárogva tekint vissza a családi környezetben, pihenéssel eltöltött meghitt időszakára. A szemetesek vagy házak elé kihelyezett száradó fenyőfák látványa azonban még mindig rendre feleleveníti ezeket az élményeket, s mintegy szemléletesen jelképezi az ünnepek elmúlását. Ugyanis sokan nem éltek a január 18. és 21. között, első körben meghirdetett elszállítással, amit az elmúlt év végétől városunkban a Duna-Tisza közi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. végez.

Azonban a vállalat legújabb tájékoztatójából kiderült, hogy a januári időpontok után se kell alternatív megoldásokat keresni a növények eltávolítására vagy elszállítására. A héten egymást követő 4 napon – február 1. és 4. között – is elvégzi Vácon. A kihelyezésnél figyeljenek a gyalogos és gépjármű forgalomra, valamint vigyázzanak a parkoló gépjárművek állapotára. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments