Baleset az M2-esen: két kocsi összeütközött, egy az árokba hajtott

Csúnya karambol történt kora reggel az M2-esen egy szabálytalanul közlekedő kamion miatt. A baleset során összeütköző két jármű vezetője szerencsére nem sérült meg komolyabban, de az elhajtó kamionsofőrt azóta is keresi a rendőrség – számolt be róla a baleset-info.hu.

Kis híján súlyos következményekkel járó balesetet okozott egy kamion az M2-es gyorsforgalmi úton. Pénteken korán reggel a Vác-Észak és a kosdi lehajtó között a kamionparkolónál a nagyméretű tehergépkocsi egy Budapest felé tartó Fiat Punto elé kanyarodott, a két jármű össze is ért. Az eset során a kocsi sofőrje ijedtében elrántotta a kormányt és egy szemből érkező Hyundainak csapódott, míg a mögötte érkező Suzuki Ignis vezetője az árokba hajtott autójával, nehogy az elé csúszó roncsoknak ütközzön.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kerékpáron és lóháton, avagy a „Kerékpározás és lovaglás” sikerei

Szerencsére súlyos sérülés nem történt a karambol során, a két összeütköző személygépjárműnek a tulajdonosa csak kisebb sérüléseket szenvedett el. Így elmondható, hogy a rémületen és az anyagi károkon túl nagyobb veszteség nem érte őket. A felelőtlenül közlekedő kamion viszont nem várta meg ezt a jó hírt és egyből elhajtott a helyszínről. A rendőrség még keresi az elkövetőt. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments