Bocsánatot kért ifjúkori boltlásaiért a képviselő a Facebookon is

Már az országos sajtó is foglakozott azzal, hogy Tótváradi-Nagy Bence, az Összefogás Vácért jobbikos képviselője 2014-ben, alig 18 (!) évesen milyen bejegyzéseket, hozzászólásokat tett közzé a Facebook oldalon. A magát vácinak nevező oldal nem kímélte az ifjú városatyát, hiszen most újra támadásba lendültek egy 15 évesen írt bejegyzése miatt!

Bár Tótváradi-Nagy Bence a szerdai testületi ülésen bocsánatot kért ifjúkori boltlásaiért, megtette ugyanezt a közösségi oldalon is. Mint írja: a lakájmédiában napok óta szerepel a neve, különféle gyerekkori, mai fejjel vállalhatatlan bejegyzések miatt, amelyekért a testületi ülésen is bocsánatot kért mindenkitől, akit esetlegesen megsértett.

“Sajnos, az első Facebook-generáció tagja vagyok, 13 éves voltam, amikor elterjedt a Facebook, és nyilvánvalóan számtalan buta, meggondolatlan kommentem és lájkolásom lehetett gyerekként. Ezeket felnőtt fejjel nagyon sajnálom, de nem tudok tenni ellene.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Idén is megrendezik Vácon a „Kárpátaljaiak Találkozóját”

Most valaki komoly kutatómunkába kezdett annak érdekében, hogy a választási kampány során engem is lejárassanak, elsősorban 10-12 évvel ezelőtti privát üzenőfalakon lévő kommentekkel” – írja.

Hozzáteszi: a kommentek felkutatása mellett valaki január 2-án egy Thaiföldi majd néhány nappal később egy amerikai szerverről is megpróbálta feltörni a Facebook-oldalát, emellett hamis profilokról több fenyegető üzenetet is kapott az elmúlt hetekben.

“Kérek mindenkit, hogy ne a gyerekkori buta bejegyzések alapján ítéljen meg, hanem a felnőttkori munkám alapján, hiszen igyekszem legjobb tudásom szerint dolgozni a választókerületem fejlődése érdekében. Maradok városom szolgálója” – írja. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments