Ebony Evans és az erotikus romantika

Kezdjük az elején, Ebony Evans Vácon él, regényeket ír, szerelmes regényeket, egészen pontosan erotikus romantika, amiben utazik. Három kötete már megjelent a váci írónőnek, épp a következőn dolgozik. A szerelmes regény, mint műfaj, komoly múlttal rendelkezik, rendkívül népszerű. Miért is? Mert remek stresszoldó a műfaj kedvelőinek, a történetek által kizárhatjuk a hétköznapi aggodalmakat, szorongásokat, kizökkentenek. Az ilyen regényeket olvasva érdekes karaktereket ismerhetünk meg, érdekes emberi kapcsolatokat és persze a történetek helyszínéül szolgáló országok kultúrájába is bepillantást nyerhetünk. Ismerjük meg a Vácon élő Ebony Evanst.

Egyáltalán miért döntöttél úgy, hogy írással is foglalkozol?

„Volt egy törés az életemben, egy mélypont. Sokáig próbálkoztunk a férjemmel, hogy családunk legyen, mindent megtettünk, de egy idő után be kellett látnom, hogy ezt el kell engednem. Nehéz volt, főleg mert hirtelen hatalmas üresség lett a lelkemben. Akkor úgy éreztem, szükségem van valamire, ami kihozz ebből a gödörből. Így jött az írás az életembe. Mikor először elkezdtem írni, nem gondoltam, hogy könyv lesz belőle. Egyszerűen csak jó érzés volt átlépni egy másik világba, kitölteni azt az ürességet, ami akkor bennem volt. Az írás megnyugtatott és örömöt adott. Jó volt kitalálni a karaktereket és történeteket. De, hogy ezzel komolyabban is foglalkozzak, arra akkor még nem gondoltam. Olyannyira, hogy nem is mondtam el senkinek, hogy írok. Aztán a férjem biztatott, mutassam meg másoknak is, mert tetszett neki, amit olvasott. De úgy voltam vele, biztos csak elfogult velem szemben. Aztán megmutattam egy-két családtagomnak, barátnak, kollegáknak és meglepődtem, hogy ők is azt mondják: ez jó. De még akkor sem bíztam igazán magamban. Az áttörés az volt, mikor a barátaim és kollegáim odaadták számomra ismeretlen embereknek is, és onnan is pozitív visszajelzés jött, hogy tetszik nekik, amit csinálok. Ez már kicsit dobott az önbizalmamon, így az ő biztatásukra belevágtam és elkezdtem komolyabban foglalkozni az írással. Ma már hálás vagyok azoknak az embereknek, akik végig hittek bennem és támogattak ebben. Különösen a férjemnek. Nem csak azért, mert ő talán jobban hisz bennem, mint én saját magamban. Hanem azért is, mert mindenben a társam és az ő mérhetetlen szeretete az, ami által ezek a könyvek létre tudnak jönni.”

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Marton Zsolt megyéspüspök tárlatvezetése szombaton - Memento 30

Szeretné elolvasni cikkünket? Jelentkezzen be! Vagy csatlakozzon hozzánk! Indítsa el a 14 napos ingyenes próbaolvasási időszakot!


 

Kérjük, támogassa a független váci újságírást azzal, hogy cikkeinket olvassa és előfizet lapunkra!

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments