Egy pályázat általános és középiskolásoknak, ahol a legjobbak táborozást nyerhetnek

Ez a pályázat diákoknak szól, akiknek van fantáziájuk, kézügyességük, észreveszik a múlt értékeit és esetleg szeretnének nyáron egy olyan táborban részt venni, ahol annak idején Indiana Jones is elkezdte a múlt titkainak kutatását, megfejtését.

„FIATALOK AZ ÉPÍTETT ÉS TERMÉSZETI KÖRNYEZET VÉDELMÉÉRT” címmel a RÁDAY MIHÁLY VÁROS- ÉS FALUVÉDŐ SZÖVETSÉG pályázatot hirdet 8-tól, 18 éves korig.

A pályázat témája: Melyik az a nevezetes, szerinted megőrzésre méltó épített vagy természeti érték, családi emlék, vagy tárgy a környezetedben, településeden, amelyre legbüszkébb vagy és amit a barátaidnak is szívesen megmutatnál? Volt e környezetedben olyan személyiség, aki az épített és természeti környezet szellemi és tárgyi emlékeit értékeit gazdagította? Írd meg, fotózd vagy rajzold le nekünk, mi a legjobbakat kiállítjuk!

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Tornadóval buktak le

A pályázat díjazása: A díjazottaknak könyv és egyéb ajándéktárgyak kerülnek kiosztásra, a fő díjasok egy remek csapatban érdekes értékmentő munkában vehetnek részt Nyári Országos Ifjúsági Örökségvédő Táborban!

A pályázat kiírók azt kérik: Bátran fogalmazd meg gondolataidat akár képzőművészeti alkotásban, akár versben, akár prózában, akár egy CD-re rögzített zenei alkotásban. Önálló megfigyeléseket, önálló véleményeket várunk!

Az írásos pályaművek terjedelme 5-15 A/4-es oldal lehet mellékletek nélkül. A beadványok értékét növelhetik a témához kapcsolódó fotók, rajzok, térképvázlatok. Fontos követelmény a dolgozatokhoz felhasznált források felsorolása!
A pályázat megvalósítása: A képzőművészeti pályázatok tetszőleges technikával készülhetnek. (maximum A/2 méretig) Makettek benyújtására nincs lehetőség.

Pályázni lehet egyénileg és csoportosan is.
A pályázatok elbírálása: korcsoportonként és témakörönként külön-külön történik.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Akár a minimális forrásból működő Pest vármegyei szervezetek is valóra válthatják projektjeiket a Tesco 15. alkalommal kiírt pályázatával

A pályázatokon kérik, hogy olvashatóan írjátok a neveteket, életkorotokat, iskolátok nevét, címét, vagy lakcímeteket, e-mail címet, esetleg telefonszámotokat!

A pályázatok benyújtási határideje: 2022. március 31.

Cím: 1126 Budapest, Böszörményi út 13. Amennyiben lehetőségetek van rá, kérjük digitálisan is küldjétek el pályamunkátokat! cím: hungarianostra.iroda@gmail.com.

Az irodában személyesen is átveszik a pályázatokat előzetes egyeztetés szerint március 31-én 20.00 óráig, postán – postabélyegzővel igazoltan – március 31-én 24.00 óráig kérik feladni. A beérkezett pályaművek a Szövetség tulajdonát képezik, visszaszolgáltatásuk egyedi kérelem alapján lehetséges. A pályázatok értékelésére 2022 tavaszán kerül sor, a díjátadó ünnepség és a legjobb pályamunkákból összeállított kiállítás ezt követően lesz Budapesten a Budapesti Történeti Múzeumban.

A pályázatokkal kapcsolatban bővebb felvilágosítást a Szövetség irodájában lehet szerezni vagy a 06-20-771-21-75 telefonszámon, illetve a hungarianostra.iroda@gmail.com e-mail címen. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments