Elhunyt sztárok is keresik a váci halottlátót: szeretteiknek közvetít Kató

Aki Kiss Katóval találkozik, nagyon hamar ráébred arra, hogy hiába szkeptikus a halálon túli élettel kapcsolatban, mégsem képes magyarázatot találni arra, ami történik – írja a Ripost. Korábban a Váci Napló is készített interjút a városunkban élő halottlátóval.

A magyar léleklátó élete azóta hatalmasat fordult, hiszen, mint mondja, felhagyott azzal a vágyával, hogy „normális” életet éljen és megpróbáljon ne foglalkozni azzal a rengeteg lélekkel, aki a nap 24 órájában igyekszik felvenni vele a kapcsolatot. A lelkek között pedig akadnak olyanok is, akik életükben igazi sztárok voltak és Katón keresztül szeretnének üzenni itt maradt szeretteiknek – írja a bulvárlap.

„Hosszú évek óta gyakorlatilag egy horrorfilmben élek, hiszen bármerre megyek, folyamatosan halott lelkeket látok, vagy jeleket, üzeneteket fogok tőlük. Az az igazság, hogy sokáig nagyon nem akartam ezzel foglalkozni, de egy idő után kiderült, hogy ebben a kérdésben nem vagyok döntéshelyzetben. A lelkeket ugyanis többnyire nem érdekli, hogy én kíváncsi vagyok-e rájuk, netán félek-e tőlük. Érzik, hogy érzem, látom őket és jönnek, ha akarom, ha nem. Szó szerint addig nem hagynak nyugtot nekem, amíg nem reagálok” – kezdte a Ripostnak Kiss Kató, aki ma már előadásaival járja az országot és minden állomáson rengeteg érdeklődő várja.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Tájékoztató közterületi permetezésről

„Fontos tudni, hogy ez nem úgy működik, hogy valaki eljön hozzám és mondjuk közli, hogy beszélni szeretne az elhunyt nagymamájával, mert szeretné tudni, hová tette a páncélszekrény kulcsát. Azt ugyanis nem lehet tudni, hogy „ki” az, aki a halála után is szeretne valamit üzenni annak, aki nálam jár. Vagyis nem hívok lelkeket, maguktól jönnek. Elég gyakran megesik, hogy erőszakos halált halt emberek kivetülése jelenik meg nekem. Ilyenkor felveszem a kapcsolatot a rendőrséggel, különösen, ha azt tapasztalom, hogy a híradásokban is feltűnik egy, az érzésemhez hasonló eset” – magyarázza Kató, aki sokszor tapasztalta már, hogy egy-egy elhunyt magyar híresség lelke kereste fel.

A Váci Napló akkor írt Katóról, amikor 2016-ban segítségével találtak meg egy fiatalembert Vác közelében, aki a Szúnyog-szigetnél elmerült a Dunában.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Újabb elismerésben részesült dr. Horváth Ferenc a váci levéltár igazgatója

„Nem sokkal a baleset után azt kezdtem érezni, hogy nem vagyok egyedül. Ahogy egyre jobban erősödött a vízben elmerült fiatalember jelenléte az életemben, úgy lettem egyre nyugtalanabb. Egy idő után annyira közel volt hozzám, hogy nem tudtam aludni, ha mégis, akkor a kimerültségtől estem be az ágyba” – mesélte akkor.

Kató, a Földváry tér egyik négyemeletes házában él gyermekeivel, természetesen nem tudott beszélni a szellemmel, hanem gondolati sugallatok útján kapott információkat. Felhívta a rendőrséget, és ott kapcsolták azt a kollégájukat, aki a férfi eltűnésével foglalkozott. Elmondta neki, hogy talán tud segíteni, de nem fogadta el. Pedig megadta a fiatalember személyleírását is, amit látott, hiszen szinte végig folyamatosan jelen volt az életében.

Ekkor egy kis segítséggel kapcsolatba került egy másik fiatal rendőrrel, vele és egy kolléganőjével egy motorcsónakkal elindultak a Dunán Sződliget felé, mert kártyái azt mondták, hogy arra felé kell keresni a holttestet. De nem csak úgy nagyjából, hanem még az öblöt is megjelölték, hogy pontosan hol.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Második gyermekvédelmi kerekasztal beszélgetés Vácon - Egyházi és civil szervezetek találkozásai a helyi gyermekvédelemmel

„A térképpel a kezünkben elindultunk, de előtte, még szerdán este írtam egy e-mailt annak a rendőrnek, aki az üggyel foglalkozott” – mutatta akkor a számítógépen a levelet. „Jeleztem azt is, hogy csütörtökön délelőtt megyünk ki a területre motorcsónakkal. Szinte teljesen egyszerre értünk oda a helyszínelőkkel. Amikor megláttam a holttestet, sírva fakadtam” – mondta 2016-ban a Váci Naplónak.

Kiss Kató akkor azt mondta, megkérdezték tőle, hogy került oda, mire mondta, a kártyák segítségével, de ez nem került be a jegyzőkönyvbe.

Az egész úgy kezdődött – emlékezett akkor vissza a léleklátó, hogy tizenöt éve vett egy kártyapaklit a Széchenyi utcában lévő, akkori könyvesboltban és elkezdett jóslással foglalkozni. Ő is meglepődött, hogy mennyire sikeresen. Barátai ismerősei, akiknek segített, visszajelezték mindezt. Azóta már előadásokat tart országszerte, melyre nagyon sokan kíváncsiak! (Képünk archív)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments