Franciaország helyett csak a város határáig jutottak el a váci kézisek

Elhalasztották a Chambray Touraine – Váci NKSE női kézilabda Európa Liga mérkőzést. A francia egyesület soraiban történt covid-fertőzések miatt nem játszhatták le a sorsolás szerint január 8 szombatra tervezett összecsapást.

Kalandosra sikerült a Váci NKSE hétvégéje, de nem abban az értelemben, mint ahogy azzal korábban számolhattak volna. Január 8-ra voltak meghirdetve a női kézilabda Európa Liga D csoportjának első találkozói, ennek részeként lépett volna pályára a váci hölgykoszorú Franciaországban a Chambray Touraine ellen. Azonban a koronavírus-járvány újból közbeszólt és felülírta a szervezők eredeti elképzeléseit, aminek a híre már utazás közben érte utol városunk küldöttségét.

„Csapatunk egy órával ezelőtt indult útnak Franciaországba, azonban még csak Vác határában jártunk a repülőtérre vezető úton, amikor az EHF versenyigazgatója telefonon értesítette csapatunkat a holnapi mérkőzés elhalasztásáról, ugyanis ellenfelünk keretében több személynél is korona vírus fertőzést mutattak ki a tesztek! Így a több ezer km-es útból, csak pár km-es út lett, és csapatunk visszafordult Vácra” – olvasható a klub hivatalos honlapján megjelent pénteki közleményben.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Két pontot Pilisen hagytunk

Frissítve

Az Európai Kézilabda Szövetség tájékoztatása szerint az összecsapást január 29-én 18:00-tól fogják pótolni. Így az aznapra kiírt Váci NKSE – FTC -Rail Cargo Hungaria bajnoki mérkőzés egy később egyeztetett időpontban kerül megrendezésre. Addig is a Váci NKSE a következő, Alba Fehérvár elleni bajnokijára készülhet, amit január 12-én, szerdán fognak megrendezni Székesfehérváron 18 órakor. (Forrás: vacinkse.hu) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments