Idén is felvételt hirdet a Thália Művészeti Egyesület

Új tagokat toboroz a Thália Művészeti Egyesület Gyémánt Musical Stúdiója az ifjúsági csoportjába. A 2021/2022-es évadra várják mindazon 10. éltévét betöltött fiatalt, (általános iskolás, középiskolás, főiskolás fiatal, fiatal felnőtt) akik vonzalmat éreznek a színpadi játék, a zenés színház iránt.

„Szeretsz énekelni és táncolni? Kipróbálnád magad a színpadon? Akkor ne tétovázz, nálunk a helyed, téged is vár a Thália Művészeti Egyesület! Ha tehetséget érzel magadban és szereted a musicaleket, ha jó közösségbe vágysz, akkor itt a lehetőség” – olvasható a szervezet felhívásában. Majd hozzáteszik, elsődleges céljuk, hogy fejlesszék a fiatalok ének- és tánctudását, növeljék önbizalmukat, elősegítsék a közösségbe való beilleszkedést.

A foglalkozások helyszíne a korábbi évekhez hasonlóan a váci Madách Imre Művelődési Központ 34-es terme. Itt tartják az órákat, valamint itt lehet jelentkezni péntekenként 17 és 20 óra között vagy online a honlapon található módon, illetve telefonos időpontegyeztetés után. Az oktatók közé tartozik a Stúdió vezetője, Brenner Judit zenepedagógus, Mézes Judit koreográfus, továbbá Bálint Brigitta dráma és színészet oktató.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  „Isten maga az élet és ti a kórházakban ezt az életet szolgáljátok” - 20 éves a Váci Egyházmegye Kórházlelkészi és Lelkigondozói Szolgálata

Bővebb információ ügyében Brenner Juditot kell keresni a +36/70/257-3622-es telefonszámon vagy a brenner.judit071@gmail.com e-mail címen. De felkereshetik akár http://gyemantmusical.hu weboldalt is. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments