Megkezdte felkészülését a tavaszi szezonra a Vác FC

Az NB III februári rajtjára készülő váci focisták már túl vannak az első edzéseiken és az első téli edzőmérkőzésükön. Egyből egy biztató eredményt tudhatnak maguk mögött, hiszen 2-0 arányban múlták felül az egy osztállyal felettük szereplő budaörsieket.

Január 4-én tartotta meg idei első edzését a Vác FC. Itt még többen is hiányoztak a keret tagjai közül: két játékos, Torda Patrik és Konkoly Leon lázas betegség miatt hagyta ki a tréninget, Nagy Zoltán pedig iskolai elfoglaltság miatt nem volt jelen a gyakorláson. Rajtuk kívül még Fazakas Géza továbbra is gyógyul, ő január 20-án megy a terheléses vizsgálatra, ahol véglegesen zöld utat adhatnak az orvosok pályafutása folytatására.

Majd az első tréning után nem sokkal sor került az első felkészülési mérkőzésre is, ahol nem más mint az NB II-es Budaörs volt az ellenfél. Itt pedig szép győzelmet aratott a váci legénység. A találkozó első félidejében nem született gól, a szünet után azonban Tóth Milán és a csereként beállt Vén Botond is betalált, így két góllal nyertek. Folytatás jövő hét szombaton következik az Újpest FC II vendégeként.

Mindezeken felül a játékoskeretet illetően is információkat közöltek a klub hivatalos honlapján. Több váci játékos iránt is érdeklődtek különféle csapatok, többek között NB II-es klubok köréből, de megállapodás senkivel nem született, így távozóról nem tudtak beszámolni. A szakmai stáb viszont legalább két játékost szeretne igazolni a téli átigazolási időszakban. (Forrás: vacfc.com) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments