Mérgezett kolbásztól forrnak az indulatok Gödön

Mérgezett kolbászokat dobtak át a kerítéseken Gödön. A Gödi Hírnök értesülése szerint van kutya, amelyik elpusztult, és van, akit megmentettek.

Az idei év januárjától lépett életbe az állatvédelmi törvény azon módosítása, mely szerint a jövőben szigorúbban fognak fellépni az állatok megmérgezése miatt. Természetesen eddig se volt engedélyezett ez a cselekmény, de a törvényi szigorítástól azt remélték, hogy jobban gátat fognak tudni szabni annak, hogy valaki szándékosan mérget vagy idegen anyagokat helyezzen el kutyáknak kirakott csalétekben.

Azonban úgy tűnik ez se bírt elegendő elrettentő erővel. A gödi sajtóban, valamint a közösségi médiában arra hívták fel a lakosság figyelmét, hogy valaki mérgezett kolbászokkal veszélyezteti házi kedvenceik életét. A szemtanúk elmondása szerint a Kőrös, a Tisza, a Sió utcában, illetve a környéken garázdálkodó tettes egy kerékpáron közlekedő szemüveges nő lehetett.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Csernák István könyvbemutatója Verőcén

Az érintett területen élők úgy gondolják, hogy kamerák kihelyezésével el lehetne riasztani az ilyen rémségek elkövetőit. Így talán kétszer is meggondolná az illető, hogy megpróbálkozzon-e a január elseje óta 1-5 év börtönnel büntethető tettének a jövőbeli elkövetésével. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments