Nagymamája életét köszöni egy unoka a váci mentősöknek

Megható levelet osztott meg az Országos Mentőszolgálat facebook oldala, melyet a váci mentősöknek címeztek. A szakemberek csak a munkájukat végezték, a tőlük telhető legjobb módon, de az érintett család mégis fontosnak érezte, hogy kifejezzék hálájukat.

„Drága Bajtársak, Mentősök, OMSZ! Soha nem volt még ilyen megnyugtató egy mentőautó villogó fénye a metsző hajnali hideg koromsötétjében” – kezdte megható köszönőlevelét a Gödön élő P. Petra, akinek a nagymamájához kellett kihívni a héten a váci mentősöket, miután rosszul lett. Az aggódó unoka elmondása szerint nagy volt a baj és csak a szakemberek profizmusának és segítőkészségének köszönheti az idős hölgy, hogy még életben van.

„5:10-kor érkezett Mamához Gödre a váci mentőállomásról egy Esetkocsi. Életet menteni. Nagy baj volt. Most is van még, de Mama stabil, és talán még maradhat velünk egy ideig, köszönhetően annak a három csodálatos férfinak, akik megmentették az életét. Soha nem láttam még ilyen szeretettel, türelemmel és lenyűgözően tűpontos precizitással és szaktudással működő embereket. Mint egy tökéletesen összehangolt, fegyelmezett zenekar… És mindezt olyan szeretettel, annyi kedvességgel tették, ahogyan egy Apa fordul a beteg gyermek, az elesett idős ember felé” – fogalmazott Petra.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Sorra alakulnak a sztrájkbizottságok váci iskolákban

Sajnos sokunknak kell átélni hasonló szituációt életünk során és ilyenkor valóban sokat tud segíteni az, hogy ha a fenn említett módon, a kötelesség elvégzésén túl a kiérkező szakemberek segítőkészséget és pár megnyugtató szót is tudnak nyújtani a megrémült családtagoknak. Az idézett levél, valamint a facebook bejegyzés alá érkezett visszajelzések tanúsága szerint pedig a Vácról, valamint az ország más pontjairól kiérkező mentősök ezt nem is szokták elmulasztani.

„Én, mi, bárki csak attól tud erős lenni, hogy tudja, van aki vigyáz ránk, van aki őrködik az életünk felett. Ti vagytok azok, Bajtársak! Sosem fogom elfelejteni ezt a kedvességet, ezt a szeretetet, és a legnagyobb félelemben azt a nyugalmat, és biztonság érzetet, amit tegnap a váci mentőállomásról kiérkező Esetkocsi bajtársaitól kaptunk. Köszönöm” – zárta városunk mentőseinek címzett üzenetét. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments