Öt játékosának is búcsút int a Váci NKSE

Közleményben jelentette be több, eddig a keretből kihagyhatatlannak vélt játékos távozását a Váci NKSE. De a rövid bejegyzésből az is kiderült, hogy az új érkezők bejelentésére se kell már sokat várni.

Nagy meglepetés fogadta a váci kézilabda szerelmeseinek azon részét, akik január 30-án az egyesület honlapjára látogattak. Ugyanis egy közlemény fogadta őket, amely szerint a következő szezontól már olyan kedvenceik játékára nem számíthatnak, mint Aron Andrea, Grosch Vivien, Hámori Konszuéla, Kácsor Gréta vagy Szondi Zsófia. A lányok szerződése egyaránt június 30-án fog lejárni, amik azonban már nem lesznek meghosszabbítva, így szabadon igazolhatóvá válnak.

Egy jelentős mértékben megváltozott felállású hölgykoszorú teljesítményét követhetik majd nyomon a következő szezontól a szimpatizánsok. A fenn említett távozókon túl tavaly november óta már az is hivatalos, hogy a jelenlegi vezetőedző, Ottó Katalin se tarthatja meg helyét a kispadon és helyére a jelenleg az Orosházát irányító Herbert Gábor fog érkezni. De természetesen a játékosok pótlásáról is gondoskodik a vezetés, mint írják: „A következő szezon csapata szinte már teljesen kialakult, amelyet már az új vezetőedző Herbert Gábor irányít majd, így hamarosan az új érkező játékosokat is bejelenthetjük!” ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments