Tárgyalóasztalhoz ültek az épülő raktárbázis projektgazdái és a városvezetés

Kétoldalú információs egyeztetésen vettek részt a Toperini Ipari Parkba tervezett beruházás kapcsán a projektgazda vállalkozás képviselői és az önkormányzatunk vezetői Matkovich Ilona polgármester kezdeményezésére – írja a vac.hu.

A mintegy másfél órás megbeszélésen a város részéről jelen volt Matkovich Ilona, Kiss Zsolt alpolgármester és Iványi Károlyné kabinetfőnök. A beruházó CECZ cégcsoportot Wu Jiang vezérigazgató és Sperling Letícia asszisztens képviselte, a Ghibli Kft. részéről Szabó Zoltán ügyvezető igazgató volt jelen.

A polgármester bevezetőjében hangsúlyozta: az önkormányzat támogat minden olyan tervet a város területén, amely elősegíti Vác fejlődését, az itt élők boldogulását, a településüzemeltetés anyagi feltételeinek javítását. Prioritása van azonban a lakosság biztonságának, egészséges életkörülményeinek, a nyugodt kisvárosias mindennapok megőrzésének. Továbbá megköszönte a település részére karácsony előtt a befektető cégcsoport által átadott mintegy 2 millió forint értékű fertőtlenítő kendő adományt.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Lakossági fórum környezeti szennyezésről - Április 2-ig lehet kérdéseket küldeni

A tárgyalópartnerek bemutatták a Vácon létesülő e-kereskedelmi raktár előnyeit a város számára. Beszéltek egy egyetemekkel közös robotikai gyakorlati oktatóközpont létrehozásáról is. A területen egyéb, kereskedelmi áruk tárolására alkalmas raktárkomplexum is épül majd. Ezen szolgáltatást igénybe vevő ügyfelekkel még nem zárultak le a tárgyalások. A befektetők kiemelték, hogy az üzemeltetés során kiemelt figyelmet fordítanak a környezetvédelmi szempontoknak.

Végül a tárgyalófelek megállapodtak abban, hogy a jövőben szoros kapcsolatot építenek ki az önkormányzattal, hogy a váciak első kézből szerezhessenek információt a beruházásról. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

1 Comment
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments