Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2022. január 14.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Magyar Kornél és Kollár Andrea gyermeke: Tamara, Kurdi Zsolt és Ráday Réka gyermeke: Kevin, Drajkó Dániel és Turáni Krisztina gyermeke: Dániel, Pardavi Zoltán János és Dudás Hajnalka gyermeke: Levente, Hanula Szilárd és Sebján Krisztina gyermeke: Tamás (Vác), Molnár Gergely és Pribelszki Tünde gyermeke: Kornél, Martonos Attila Lóránd és Gergely Tímea gyermeke: Roland Máté, Himmer Dávid Ádám és Berán Violetta Mercédesz gyermeke: Nándor (Vác), Parrag István József és Molnár Alexandra gyermeke: Luca, Horváth Győző és Becző Barbara gyermeke: Dáriusz Raul, Fráter István és Balogh Gabriella gyermeke: Dominik, Russói András és Kocsis Johanna gyermeke: Kolos (Vác), Kertész Norbert és Hugyecz Zsófia gyermeke: Benett Dominik.

Vácon kötöttek házasságot: dr. Lévai Tibor és dr. Szekeres Klaudia (Vác), Kemenczei Ferenc és Pintér Tirza (Vác).

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Anyakönyvi hírek - születtek, házasodtak, elhunytak - 2024. április 26.

Vácon hunytak el: Az elmúlt héten 39 fő halálát anyakönyvezték, ebből 15 fő volt váci lakos.

A kegyeleti jogok figyelembevételével 2021 március második felétől csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments