Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2022. január 21.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Horváth István és Radics Klaudia Glória gyermeke: Barbara Aisa, Benedek Elek és Balogh Enikő gyermeke: Elek Milán (Vác), Bosánszki Péter és Friedrich Irén Anna gyermeke: Emma, Bauke Bence és Erdei Tamara Mónika gyermeke: Levente, Gerhát Norbert és Barát Enikő gyermeke: Borbála Enikő, Dobó Csaba és Békési Dóra gyermeke: Nóra (Vác), Pálfi Tamás és Hajnis Evelin gyermeke: Larion Tamás, Tóth László Tibor és Simon Zsófia Alexandra gyermeke: Izabella, Lakatos Tibor és Pál Erika Gabriella gyermeke: Dominik, Majdán István és Kapdos Tímea Krisztina gyermeke: Ármin, Király Bálint és Belcsák Eszter gyermeke: Terézia (Vác), Alexe Emilian-Cosmin és Illés Beáta gyermeke: Csenge Vanessza, Szecsey Márton András és Horváth Hanna gyermeke: Gréta, Hodozsó Tamás és Pauló Ildikó gyermeke: Liliom.

Vácon kötöttek házasságot: Berkes Márton és Kovács Evelin (Vác), Dr. Varga Szilárd és Dr. Kovács Anna, Pornói Márton és Gőcze Bianka (Vác).

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Váci anyakönyvi hírek - születtek, házasodtak, elhunytak - 2023. december 8.

Vácon hunytak el: Az elmúlt héten 52 fő halálesetét anyakönyvezték, ebből 6 fő váci lakos volt.

A kegyeleti jogok figyelembevételével 2021 március második felétől csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments