Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2022. január 28.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Bohus Máté és Zebegényi Adrienn Erika gyermeke: Fanni, Tiba Bendegúz Tamás és Baczur Anikó gyermeke: Kolos Katapán (Vác), Palásthy Gergely és Mohácsi Georgina gyermeke: Lili, Szabó Lóránt és Maklári Csilla gyermeke: Odett, Tolerián Balázs és Mauchner Mónika gyermeke: Zalán (Vác), Ecsedi Szabolcs és Kiss Zsófia gyermeke: Zorka, Fövényesi Attila Zsolt és Zagyi Enikő gyermeke: Máté.

Vácon kötöttek házasságot: Nagy Ádám és Szóró Anna, Fábián Bálint és Hajdu Bernadett (Vác), Wagner Ádám és Kovács Alexandra Éva (Vác), Fábry Péter és Nagy Piroska (Vác).

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Anyakönyvi hírek - születtek, házasodtak, elhunytak - 2024. március 29.

Vácon hunytak el: 33 halálesetet anyakönyveztek az elmúlt héten, 13 váci lakos volt.

A kegyeleti jogok figyelembevételével 2021 március második felétől csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments