Váci sztorik most már nem csak képen, hanem írásban is

Tintásüveg néven új, irodalmi pályázatot indítanak a Sajdik Gyűjtemény és a Madách Imre Művelődési Központ közös szervezésében. A Váci sztorik alkotópályázatnak ezzel a második fordulójával is kapcsolódnak Sajdik művészetéhez, és ismét gondolkodásra hívnak kicsiket, nagyokat.

„Fogalmazd meg, mit jelent számodra Vác, a váci élet! Vannak-e olyan emlékeid, pillanataid, érzéseid, amelyek a városhoz köthetők!? Engedd szabadon a gondolataidat” – buzdítanak a szervezők minden olyan érdeklődőt, aki elég elhivatottságot érez magában ahhoz, hogy megmérettesse magát egy helyi szervezésű irodalmi pályázaton. Műfaji megkötés nincs: a verstől a prózán át, a stand-upon és a slam poetry-n keresztül minden alkotást szeretettel várnak. Ráadásul az életkor se lehet kizáró tényező senkinek, ugyanis bárki nevezhet, akár felnőttek is. A beérkezett pályaműveket korosztályok szerint fogják zsűrizni.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  A Vác Városért Választási Egyesület képviselő-jelöltjei az önkormányzati választáson

A munkákat Lakatos Ádám irodalomtanár, valamint Pápay Eszter költő-író, Marabu karikaturista fogja értékelni. Az írott szövegeket az irodalmi műfaj megnevezésével együtt word formátumban, a slam poetry és a stand up alkotásokat drive-ra feltöltve, vagy youtube linken a pannoniahaz@mimk.vac.hu email címre várják a február 18-i beküldési határidőig.

A szervezők hozzáteszik: a pályázaton csak a politikamentes tartalmakat értékelik! De mindazoknak, akik megfelelnek ennek a követelménynek az eredményhirdetésre várhatóan február 25-én, péntek 16 órakor fog sor kerülni. A nyertesek írásait a Váci Napló és a Váci Hírnök is közli, így itt a lehetőség, hogy tehetségüket a szélesebb közönség előtt is megmutassák az alkotók. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments