Vácon is oltási napokat szerveznek januárban

Több oltási akció is lesz a kórházi oltópontokon és a járási székhelyeken januárban. Igaz ez Vácra is, ahol hétvégén több orvosi rendelőben lehetőség nyílik felvenni a koronavírus elleni oltóanyagot. Az ezzel kapcsolatos időpontokat és elérhetőségeket a mellékelt táblázat tartalmazza.

Korábban a Váci Napló is beszámolt arról, hogy a háziorvosok számára az országos tisztifőorvos hivatalosan is elrendelte az oltási akciónapokat. Ennek keretében elsősorban a még oltatlanokat várják, valamint azokat, akik esetében legalább négy, de legfeljebb hat hónap telt el az alapimmunizáció óta. Fontosnak tartják, hogy minél többen felvegyék a vakcinát.

A váci orvosok az elkövetkező három hétben várják az oltakozókat péntekenként 14 és 18 óra, illetve szombatonként 10 és 18 óra között, valamint előre egyeztetett időpontokban a mellékelt táblázatban jelzett helyszíneken. Ez alól a mai és a holnapi nap jelent kivételt, amikor is pénteken 16 és 18, szombaton 09 és 12 óra közötti intervallumban állnak munkába ebből a célból. (Forrás: vac.hu) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments