Vonatközlekedés a karbantartások és fejlesztések alatt

Vasúti pályakarbantartások és fejlesztések miatt január hónapban egyes vasútvonalakon a személyszállító vonatok módosított menetrend szerint közlekednek – tájékoztat a MÁV-START Zrt.

A vasúttársaság hirdetményben értesíti utasait, hogy január 8-tól 9-ig a Rákospalota-Újpest – Dunakeszi állomások között végzett munkálatok miatt az S70-es Budapest – Szob és az S71-es Budapest – Vácrátót – Vác vasútvonalon a vonatok módosított menetrend szerint fognak közlekedni. Emellett a Vácról menetrend szerint 8 óra 4 perckor induló 2457 számú S70-es személyvonat indulását eltörölték, a 2337 számú vonat fog helyette utasokat szállítani, városunktól minden állomáson és megállóhelyen megállva.

Ezt követően a pályakarbantartási munkálatok január 15-16 és 22-23 között fognak folytatódni. Ez alkalommal a Váctól Gödig tartó vonalon végzik el a szükséges feladatokat a biztonságos közlekedés érdekében. Azonban ezen tevékenységek miatt az S70-es Budapest – Szob vonalon is menetrendi változásokkal kell majd számolni.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kerékpáron és lóháton, avagy a „Kerékpározás és lovaglás” sikerei

Az ideiglenes menetrendről bővebb tájékoztatás a MÁVDIREKT információs szolgálatánál a +36 (1) 3 49 49 49-es telefonszámon kérhető. Valamint a részletes menetrend megtalálható az állomási pénztáraknál, ügyfélszolgálatoknál, illetve elérhető a www.mavcsoport.hu internetes honlapon. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments