A Jobbik képviselője szerint elszaporodtak a kamu profilok a váci Facebook oldalokon

Nem tetszik a valódi emberek véleménye a fideszeseknek: kamuprofilokkal kompenzálnak  – ezzel a címmel tartott sajtótájékoztatót pénteken délelőtt Fehér Zsolt az Összefogás frakció jobbikos képviselője a városháza előtt. Mint mondta a Vác és környéke oldal buktatta le azt a fideszes kamuprofil hálózatot, amely az utóbbi időben megszállta a Facebook váci vonatkozású oldalait.

„Azon meg sem lepődünk, hogy annyira bután csinálják, hogy egyből lebuktak. Az viszont tisztázandó, hogy mi köze van a kamuprofilokhoz Rétvári Bence embereinek. Az oldal által megvizsgált hamis felhasználók – amelyeket akár egy ember is kezelhet – mind kapcsolódnak a helyi Fidelitas vezetőjéhez és a Vác Online kiadójának tulajdonosához. Az előbbi Rétvári bizalmasa, az utóbbi Rétvári munkatársa” – mondta.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vajda Lajos és Szentendre – vándorkiállítás a művelődési központban

Szerinte aki jelen van a Facebookon, annak ismert a tény, hogy a korábban jó hangulatú csoportot, a Váci Életet ellepte a fideszes propaganda, nem sokkal később a kamuprofilok is tömegesen jöttek. Közben a csoportból még azokat a hozzászólásokat is törlik, amelyek lebuktatják a valótlan felhasználókat.

„Kérdéseink a következők: Milyen jogon veszik semmibe Rétvári Bence emberei a váciak tízezreinek véleményét? Miért van szükség több, korábban értékes online felület szétverésére és propagandaoldallá züllesztésére? Mi köze van Rétvári Bencének a több tucatnyi kamuprofilból álló hálózat üzemeltetéséhez” – mondta Fehér Zsolt.

Mint elhangzott a váci Jobbik álláspontja az, hogy ha nem tetszik Rétvári Bencének a váci emberek véleménye, akkor rétesosztás helyett végre dolgozhatna az itt élők érdekében. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments