A Morcheeba lesz a VéNégy Fesztivál idei sztárfellépője

Idén nyáron újra megrendezik a VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozót Nagymaroson. Június 23. és 26. között ismételten színes programokkal, illetve olyan sztárfellépőkkel várnak minden érdeklődőt, mint a Morcheeba.

A korábban Vácra is ellátogató kulturális rendezvénynek tavaly adott otthont először Nagymaros. A Börzsöny és a Pilis hegyvonulatai, a Visegrádi Fellegvár látképe pedig olyannyira meggyőzte a szervezőket, hogy úgy tűnik a fesztivál hosszú távon is megtalálta színhelyét. Így idén június 23. és 26. között újból erre a dunakanyari településre fognak ellátogatni a nagy sikerű hazai és külföldi zenekarok. Magyarországról olyanok érkeznek, mint a Platon Karataev, a Carson Coma, a hiperkarma, a Bohemian Betyars, Dánielfy Gergő és az utazók, valamint a Konyha. De emellett nagy hangsúlyt kapnak a természetjáró-, a sport-, a minőségi gasztro- és az összművészeti programok: kiemelten a nemzetközi színházi és utcaszínházi produkciók is.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Nagymarosi áprilisi programajánló

Az esemény legnagyobb visszhangot keltő fellépője azonban a Morcheeba. A brit triphop duó európai turnéja keretében érkezik Nagymarosra és a Duna-parton olyan slágerek fognak elhangozni, mint a ‘Rome Wasn’t Built in a Day’ és a ‘The Sea’.

„Mindig is jól éreztem magam Magyarországon. Bízom benne, hogy nyáron lesz alkalmam felfedezni a Dunakanyart is. Ráadásul nagyon szeretem a magyaros ételeket. Egyik kedves zenei producer barátom, Robert Logan félig magyar. Amikor a negyedik szólólemezemen, az In a Low Lighton dolgoztunk, magyar édesanyja fantasztikus ételekkel kedveskedett nekem. Örülök, hogy hamarosan újra találkozhatunk a magyar közönséggel, remélem, mindenki készen áll az énekre és a táncra!”– üzeni Skye Edwards, az együttes énekese a fesztivál honlapján.

A VéNégy Fesztivál minden eddiginél erősebb zenei felhozatalt ígér, négy színpadon fogják egymás váltani a zenekarok. Hamarosan a teljes kínálatról lehull a lepel. Így, akik egy szerethető, emberléptékű, családbarát fesztiválra vágynak vadregényes környezetben, de mégis közel Budapesthez, azoknak idén érdemes lehet a fesztiválszezont Nagymaroson indítani. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments