Ezúttal is fölényes győzelmet arattak a váci asztaliteniszezők

A debreceniek ellen folytatta menetelését a Váci Reménység pingpong csapata. A várakozásoknak megfelelően fölényes győzelmet arattak a harmadosztályú asztaliteniszezők csapatbajnokságának aktuális fordulójában – írja a vac.hu.

Azt követően, hogy simán, az ellenfél által megnyert mérkőzéseket megduplázva győzött a még január elejéről elhalasztott Dunakeszi elleni csapatbajnokiján a váci gárda, újból esélyesként készülhetett a február 20-án esedékes Debrecen elleni megmérettetésre. A mieink a szerencsieket követve, a tabella második pozíciójából fogadhatták a középmezőny második felében helyet foglaló bihariakat.

A vasárnapi mérkőzésen pedig mindkét páros találkozójukat – Némann Dávid, Héjj Marcell, illetve Galgóczi Balázs, Lovas Dániel összetételben – 3:1-re megnyerték a váciak. Az egyéni meccsek során Némann Dávid, Lovas Dániel és a dunakeszi játékosok ellen tündöklő Héjj Marcel is minden alkalommal fogadhatta győzelme után ellenfele gratulációját, míg Galgóczi Balázs egy debreceni pingpongost vert meg.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Perbálról is három ponttal tért haza felnőtt focicsapatunk

A Reménység asztaliteniszezői számára a következő forduló már sokkal nagyobb erőpróbát fog jelenteni, hiszen március 6-án a toronymagasan listavezető szerencsiekhez látogatnak.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments