Ezúttal is fölényes győzelmet arattak a váci asztaliteniszezők

A debreceniek ellen folytatta menetelését a Váci Reménység pingpong csapata. A várakozásoknak megfelelően fölényes győzelmet arattak a harmadosztályú asztaliteniszezők csapatbajnokságának aktuális fordulójában – írja a vac.hu.

Azt követően, hogy simán, az ellenfél által megnyert mérkőzéseket megduplázva győzött a még január elejéről elhalasztott Dunakeszi elleni csapatbajnokiján a váci gárda, újból esélyesként készülhetett a február 20-án esedékes Debrecen elleni megmérettetésre. A mieink a szerencsieket követve, a tabella második pozíciójából fogadhatták a középmezőny második felében helyet foglaló bihariakat.

A vasárnapi mérkőzésen pedig mindkét páros találkozójukat – Némann Dávid, Héjj Marcell, illetve Galgóczi Balázs, Lovas Dániel összetételben – 3:1-re megnyerték a váciak. Az egyéni meccsek során Némann Dávid, Lovas Dániel és a dunakeszi játékosok ellen tündöklő Héjj Marcel is minden alkalommal fogadhatta győzelme után ellenfele gratulációját, míg Galgóczi Balázs egy debreceni pingpongost vert meg.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Két pontot Pilisen hagytunk

A Reménység asztaliteniszezői számára a következő forduló már sokkal nagyobb erőpróbát fog jelenteni, hiszen március 6-án a toronymagasan listavezető szerencsiekhez látogatnak.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments