Rotary Club Vác: Energiát a gyógyítóknak!

Étel és ital csomagot ajándékozott a váci kórház dolgozóinak a Rotary Club. A világszerte jótékonysági és segítségnyújtási akciókat vezénylő szervezet helyi klubja százezer forintot meghaladó értékű készletettel segítette a járvány ellen küzdő szakemberek munkáját.

A Covid-járvány miatt kialakult szituáció sok kihívással és megpróbáltatással járt valamennyiünk számára. Eleinte drasztikusan megváltoztak mindennapjaink és elővigyázatosságból nem egy szokásunk esetében változtatni kényszerültünk vagy le kellett róla mondanunk. Azonban ezeknek az új körülményeknek és veszélyeknek vitathatatlanul az egészségügyi-szférában dolgozók vannak a legjobban kitéve. Ezt sok szervezet belátja és ha tud, valahogy segíteni is próbál a „frontvonalon” helytálló szakembereknek.

A Rotary Club Vác tagjai nagyra értékelik az egészségügyi dolgozók járvány elleni küzdelmét. Érintett tagtársaik, családtagjaik révén megtapasztalták, hogy milyen erőpróbát jelent az immár két éve tartó rendkívüli helyzet e hivatás követői számára. Ha nyomasztónak érezzük már a maszk viselését, próbáljunk belegondolni, mit jelenthet teljes védőruházatban végezni kórházi feladatokat. A biztonságot jelentő „burok” még a gyógyítók táplálkozási, felfrissülési lehetőségeit is befolyásolja. A váci Rotary erre gondolva gyors energiabevitelt biztosító étel-ital csomagot ajándékozott a váci kórház dolgozói számára a napokban. A százezer forintot meghaladó értékű készlet alapja kávé, tea, üdítő, édesség és gyümölcs volt. A klub mindezt jószolgálati felajánlásokból finanszírozta. ♦

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Szeretettel köszöntjük a szépkorú Csugányi Antalnét

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments