Sárkányhajók a Szarvasi Szent Klára Gyógyfürdőben

Két év szünet után ismét sikerült megrendezni Szarvason a 8. Medencés Sárkányhajó Nyílt Magyar Bajnokság, és Magyar Kupa futamot. A színvonalas rendezésről a Magyar Sárkányhajó Szövetség szakmai, anyagi támogatásával a helyi sárkányhajó egyesület, a Körös Dragon gondoskodott – közölte lapunkkal Szabó Miklós, a klub egyik vezetője.

Ezúton is szeretnénk megköszönni a szíves vendéglátást a szarvasi Sporttársaknak. Egyesületünk 22 fős csapattal vett részt a megmérettetésen. Legénységeink női, és nyílt kategóriában második helyezést értek el. Vegyes kategóriában két egységet is indítottunk, itt mindkét egység egy hajszálnyival maradt le a döntőkről. A futamok végeztével hirdették ki a 2020-as kupafutamok győztesét, mivel eddig erre a járványhelyzet miatt nem volt lehetőség. A Dunai Sárkányok Vác egyesület versenyzőinek itt került fel az i-re a pont, látva női egységünk őszinte boldogságát a győzelemért járó kupa átvételekor.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Miki 60 – Nagy nyolcas kör – támogatásgyűjtő evezés

2022-ben reméljük újra indulnak a nemzetközi sárkányhajós rendezvények is. Egyesületünk tervei közt szerepel az Egyesült Államokban, Sarasotában július elején megrendezésre kerülő Klublegénység Világbajnokság, és az Ukrajnában, Kijevben augusztus végén rajtoló Nemzetek Közötti Európa Bajnokság. Mindkét megmérettetésre keményen készülünk, heti öt-hat edzést is bevállalnak az elszánt váci sportolók.

Várjuk új sporttársainkat! Sárkányhajós szabadidős, versenyzési lehetőséggel, jó csapattal, kiváló programokkal. Keress minket az info@dunaisarkany.hu e-mail címen vagy a 30/316 44 66-os telefonszámon. Nem fogsz unatkozni! ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments