Sofőrök százait állították meg a rendőrök Gödnél

Több száz sofőrt szondáztattak meg másfél óra alatt Gödön. A dunakeszi rendőrök február 9-én kora reggel állították sorba az autósokat, hogy a meglepetésszerű ellenőrzés során megbizonyosodjanak arról mindenki biztonságosan közlekedik.

Akik rendszeresen kocsijukkal közelítik meg budapesti vagy egyéb elővárosi munkahelyüket, már alapos ismeretekkel rendelkezhetnek arról a hatalmas forgalomról, ami a reggeli órákban jellemző a 2-es számú főút gödi szakaszán. Tisztában vannak ezzel a rendőrség munkatársai is, akik így valószínűleg nem véletlenül választották ki pont ezt az útszakaszt szondáztatási akciójuk színhelyéül, amit az ittas vezetők kiszűrése érdekében szerveztek.

A munkába állított 9 rendfenntartó 1,5 óra alatt minden arra haladó sofőrt félreállított. Összesen 412 járművezető fújt végül az alkoholteszterbe, akik közül ketten bizonyultak vétkesnek. Rájuk 30, illetve 100 ezer forintos bírságot szabtak ki.

A Dunakeszi Rendőrkapitányság a jövőben is tervez hasonló, a közlekedésbiztonság javítását célzó akciókat. (Forrás: godihirnok.hu) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments