Sofőrök százait állították meg a rendőrök Gödnél

Több száz sofőrt szondáztattak meg másfél óra alatt Gödön. A dunakeszi rendőrök február 9-én kora reggel állították sorba az autósokat, hogy a meglepetésszerű ellenőrzés során megbizonyosodjanak arról mindenki biztonságosan közlekedik.

Akik rendszeresen kocsijukkal közelítik meg budapesti vagy egyéb elővárosi munkahelyüket, már alapos ismeretekkel rendelkezhetnek arról a hatalmas forgalomról, ami a reggeli órákban jellemző a 2-es számú főút gödi szakaszán. Tisztában vannak ezzel a rendőrség munkatársai is, akik így valószínűleg nem véletlenül választották ki pont ezt az útszakaszt szondáztatási akciójuk színhelyéül, amit az ittas vezetők kiszűrése érdekében szerveztek.

A munkába állított 9 rendfenntartó 1,5 óra alatt minden arra haladó sofőrt félreállított. Összesen 412 járművezető fújt végül az alkoholteszterbe, akik közül ketten bizonyultak vétkesnek. Rájuk 30, illetve 100 ezer forintos bírságot szabtak ki.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kerékpáron és lóháton, avagy a „Kerékpározás és lovaglás” sikerei

A Dunakeszi Rendőrkapitányság a jövőben is tervez hasonló, a közlekedésbiztonság javítását célzó akciókat. (Forrás: godihirnok.hu) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments