Tavaszi biennálé: várják a helyi művészek jelentkezését

Felhívásban tette közzé Madách Imre Művelődési Központ, hogy a 2022. évi Váci Tavaszi Fesztivál keretein belül tervezi megrendezni a „Tavaszi szél vizet áraszt…” című, Vácott és vonzáskörzetében élő műkedvelő képző- és iparművészek biennáléját.

Vác kulturális életének egyik legrangosabb programsorozata a Madách Imre Művelődési Központ által évről-évre megrendezett Váci Tavaszi Fesztivál során az intézmény igyekszik rendszeresen bemutatni a környékbeli alkotók munkáit, nagy hangsúlyt helyezve ezen értékek minél szélesebb körben való megismertetésére. Teszik mindezt úgy, hogy a legértékesebb és legmagasabb színvonalú alkotásokat el is szeretnék ismerni. A szakmai zsűri értékes díjak odaítéléséről, esetleges önálló egyéni kiállítás lehetőségéről is döntést hozhat. A művek beadását március 1. és 8. között várják a szervezők.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Szeretettel köszöntjük a szépkorú Csugányi Antalnét

A megnyitó időpontja: március 11, 18 óra, a helyszín pedig értelemszerűen a Madách Imre Művelődési Központ lesz, annak is az Emeleti Galériája. Az esetleges kérdésekkel a tárlat szervezőjéhez, Koltai-Dietrich Gáborhoz kell fordulni, amit a kdg@mimk.vac.hu e-mail címen vagy a +36 30 377-3337-es telefonszámon lehet megtenni. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments