Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2022. február 11.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Vass Attila Gyula és Bokros Mercédesz gyermeke: Szofiána (Vác), Stedra Bence és Vastag Dorottya gyermeke: Panna, Mészáros Ferenc és Zsolnai Antónia gyermeke: Dávid Ákos, Markovics Sándor és Balogh Anna gyermeke: Levente, Tóth Béla és Simon Noémi Anna gyermeke: Nimród, Bartha Gábor és Fordán Mariann gyermeke: Fanni, Tóth István és Bálint Daniella Bettina gyermeke: Angelika Olívia (Vác), Horváth Tamás és Tóth Miléna Terézia gyermeke: Dorián (Vác), Mogyorósi Attila és Erdős Dorottya gyermeke: Zétény, Zalaegerszegi Roland és Bach Márta gyermeke: Nara (Vác), Bognár Richárd és Batár Brigitta gyermeke: Milán János, Tótfalusi Bence és Barancsi Judit gyermeke: Orsolya (Vác), Róth Péter és Horváth Nikolett gyermeke: Izabella, Urbán Korvin és Kovács Eszter gyermeke: Nadin, Zöld Attila és Dobay Adrienn gyermeke: Zorka, Misek Gábor és Szeles Anita gyermeke: Nóra, Moksony Antal és Hetényi Xénia gyermeke: Dominik Antal (Vác), Maczali József és Bella Dalma gyermeke: Panna.

Vácon kötöttek házasságot: Czakó Tamás és Dombi Katalin.

Vácon hunytak el: Az elmúlt héten 49 halálesetet anyakönyveztek, 16 váci lakos volt.

A kegyeleti jogok figyelembevételével március második felétől csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments