Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2022. február 18.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Vógel Barnabás és Juhász Réka gyermeke: Liliána, Nagy Péter és Horváth Melinda Orsolya gyermeke: Izabella, Király Péter és Deme Fruzsina gyermeke: Petra Vivien (Vác), Mezei Ádám Márk és Pálmaházi Eszter Johanna gyermeke: Olivér, Sinkó Miklós és Simon Bernadett gyermeke: Elizabet (Vác), Vojtek János és Szöllősi Henriett gyermeke: Nadin, Hévizi Dávid és Zajacz Ildikó gyermeke: Hanna, Perge Tibor és Lengyel Kitty gyermeke: Boglárka, László Máté és Pittlik Fanni gyermeke: Zalán, Demény Adrián és Simon Diána Rita gyermeke: Benett, Bakó Attila és Jancsik Kinga gyermeke: Léna Zoé, Győrfi Emánuel és Müller Judit gyermeke: Lilla.

Vácon kötöttek házasságot: Gyetven András Tamás és Ulicsni Regina (Vác), Cseri Iván és Virsinger Roxána (Vác), Bíró László és Vörös Alexandra, Makutima Noah és Teremi Andrea, Szegner Gábor és Holicza Renáta.

Vácon hunytak el: Az elmúlt héten 42 haláleset volt, közülük 10 váci lakos volt.

A kegyeleti jogok figyelembevételével március második felétől csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments