Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2022. február 25.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Jónás Viktor és Mátyás Bettina Izabella gyermeke: Mirabella, Dovicsin Gergely Péter és Sunyál Gyöngyi gyermeke: Donát Gergő, Jancsó Roland és Kuzsel Nikolett gyermeke: Dominik, Vernyik Attila és Végh Melinda gyermeke: Olivér Kristóf, Magyar István Imre és Somogyi Eszter gyermeke: Hanna, Dóbiás Péter és Gál Anna gyermeke: Panka, Sluch Tibor és Rák Nikolett Emőke gyermeke: Hedvig, Oláh Márk és Halász Krisztina Katalin gyermeke: Szebasztián Dáriusz, Székely Gábor György és Tari Zsanett gyermeke: Zalán János (Vác), Csűri Dávid és Veres Alexandra gyermeke: Léna, Hutka Tamás és Auerbach Boglárka gyermeke: Barnabás, Galambos Bence és Horváth Eszter gyermeke: Mia Hanna (Vác), Balogh Gergő és Jakab Tímea gyermeke: Borka, Tácsik Tibor és Kalácska Marianna gyermeke: Lilien, Adler János Péter és Veisz Melinda gyermeke: Fanni, Viola János és Kovács Barbara gyermeke: Boglárka, Köves Zoltán és Szunyogh Cintia Sára gyermeke: Izabella Hanna.

Vácon kötöttek házasságot: Farkas Bálint és Kettler Adél, Zeller Ákos és Molnár Melinda, Szűcs József és Szabados Dóra (Vác), Sárközi Dániel Donát és Balázs Anett Krisztina (Vác), Szabó György és Dr. Csizmadia Laura (Vác).

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Anyakönyvi hírek - születtek, házasodtak, elhunytak - 2024. április 26.

Vácon hunytak el: Az elmúlt héten 52 halálesetet anyakönyveztek 10 váci lakos volt köztük.

A kegyeleti jogok figyelembevételével március második felétől csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments