Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2022. február 4.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Poló Patrik és Eke Nikolett gyermeke: Szófia, Sipeki Péter és Holupcsik Edina gyermeke: Hanna, Sebián Gergely és Tigyi Klaudia gyermeke: Szófia, Gulyás Zsolt és Fererstahler Éva gyermeke: Buda, Árvai Dávid és Tölgyesi Nóra gyermeke: Panna, Dana Robert Nicolae és Hevesi Valentina gyermeke: Benett, Barti Gergely és Ruszkai Rita gyermeke: Sára, Váradi Zsolt és Varga Fruzsina gyermeke: Nolen, Boldog Márk Henrik és Kovács Vivien gyermeke: Milán Márk, Kiss Attila és Szakács Nikoletta gyermekei: Kende és Norina (Vác), Balázs Gábor és Makó Renáta gyermeke: Larina.

Vácon kötöttek házasságot: Dondoczi Norbert és Benedek Vivien (Vác).

Vácon hunytak el: Dr. Kovács István (1937) Vác. Az elmúlt héten 37 haláleset volt, közülük 3 váci lakos volt.

A kegyeleti jogok figyelembevételével tavaly március második felétől csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments