Vegyes eredmények a felkészülési időszak hajrájához közeledve

Az NB III nyugati csoportjának éllovasával nem, de a szlovák harmadosztály tizedikjével már elbírtak városunk focistái. Edzőmérkőzéseiknek a sorát így egy nagyarányú vereséggel és egy magabiztos győzelemmel folytatták. 

Az első három előkészületi mérkőzés megnyerése után két vereséggel folytatta a felkészülését a Vác FC. Mint arról korábban beszámoltunk, a Gyöngyösi AK felett aratott siker után megszakadt a csapat győzelmi szériája. A Kecskeméti TE otthonába látogatva egy szoros, de mégis 2-1-es vereséggel záródó mérkőzést játszottak. Ezt követően pedig a Telkiben edzőtáborozó BVSC-Zuglóval való ütközet során sem termett sok babér a váci focisták számára, ugyanis 6-1-es vereségbe szaladtak bele az NB III nyugati csoportját vezető gárda ellen.

Már az első félidőben se sikerült semmi a váci küldöttségnek, a zuglóiak gyakorlatilag átgázoltak rajtuk és négygólos vezetésre tettek szert. A szünet után valamelyest javult a teljesítmény, Tóth Dominik és Balga Balázs révén két kapufát is lőttek, míg Torda Patrik szépített, azonban kaptak újabb két gólt is, miközben a csereként beállt Molnár László 11-est védett. Ráadásként, korábbi játékosuk, Szalánszki Gergő duplázni tudott a BVSC-ben.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Váci evezősök a szegedi Európa-bajnokságon

De szerencsére nem rázta meg őket túlzottan ez a súlyos vereség, hiszen az ezt követő találkozón, a szlovák harmadik ligában játszó FTC Fiľakovo ellen egy újabb győzelmet könyvelhettek el. Már az első félidőben jelentős előnyre tettek szert Balga Balázs és Zámbó Dániel góljainak köszönhetően, majd a szünet után a csereként beállt Torda Patrik megszerezte a harmadik váci találatot is. Elmondható, hogy az ütközet során végig jobban játszottak ellenfelünknél. (Forrás: vacfc.com) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments