A Rádi úti lakótelepen folytatódott a járdák felújítása

A tervezett járdafelújítási program részeként kedden a Rádi úti lakótelepen folytatódott a munka. A Mező utca óvodához vezető részén javítják a szegélyt és cserélik ki az aszfaltburkolatot – erről a körzet képviselője, Ferjancsics László tájékoztatott – írja a vac.hu.

Múlt héten számoltunk be róla mi is, hogy kezdetét vette Vácon a már régóta esedékes járdafelújítási program. Ennek keretében először a belvárosnak két igen forgalmas szakaszán, a Géza király tér és Burgundia utca, illetve a Köztársaság úton a Piarista utca és a piac közötti járda felújításához láttak hozzá. A munkálatok 100%-ban városi forrásból, mintegy 14 millió forintértékben és egy beszerzéses eljárást követően valósul meg. Ennek a programnak a fojtatásába kezdtek bele tegnap a Rádi úton.

Ferjancsics László alpolgármester emlékeztetett rá, hogy azért is fontos ez a fejlesztés, mert itt sokan babakocsival, még bizonytalanul lépkedő kisgyermekkel közelítik meg a gyermekintézményt. A mostani munkákra több, mint tízmillió forintot költ a város, a kormány ezek útfelújításokhoz sem adott támogatást. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments