Állateledel csomagokkal segíti az Orpheus az ukrajnai háborús helyzetben az állattartást

Mintegy 600 kiló jó minőségű állateledellel segíti a háború sújtotta ukrajnai állattartókat az Orpheus Állatvédő Egyesület. A gyűjtőpontokra eljuttatott táp a leginkább rászoruló kutyásokat, cicásokat segíti. A következő kutyatáp, cicatáp adomány csomag mennyiségének bővítéséhez jóérzésű állatbarátok csatlakozását várja a szervezet.

Az állatvédő egyesület számára nem új, hogy megosztja erőforrásait másokkal. Seres Zoltán egyesületi elnök elmondta, hogy a múlt évben az Orpheus kb. 6 tonna állateledellel segítette a szociálisan hátrányos helyzetű embereket, fedél nélkülieket, vagy bajban lévő állatvédőket. A legapróbb támogatással is érdemes felkeresni a legközelebbi gyűjtőpontok valamelyikét.

Ha valaki az állatvédő egyesületen keresztül szeretne segíteni az a www.állatvédő.hu oldalon minden információt elér a segítő együttműködést illetően. Az állatvédelmi adomány csepp a tengerben, de sok jó másik kezdeményezéssel közösen válik eredményessé a segítség. Aki a támogatás mellett dönt, több módon is megteheti.

  1. Állatmentés Támogatással: az Orpheus ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is. Hívja a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után adja meg az Orpheus Állatvédő Egyesület kódját, a 99-et. Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600-as számra küldje a 99-et. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapnak, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára. Telekom, Yettel, Vodafone, Invitel hálózatából érhető el.
  2. Állatmentés támogatása adó 1% felajánlással:
    Orpheus Állatvédő Egyesület
    Adó 1%-hoz adószám: 18464654-1-06
  3. Számlaszámmal (OTP): 11735005-20489094
  4. PayPal adománnyal: fogadása az info@zug.hu e-mail címen ♦
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments