Egy év kihagyás után idén újra díjazták a város sportreménységeit

Ezúttal a Madách Imre Művelődési Központ adott otthont az előző tanévben a különböző sportágak diákolimpiai versenyein dobogós eredményt elérő, városunkban tanuló diákok díjátadó ünnepségére – írja a vac.hu.

A Váci Lakóterületi SE szervezésében, Vác Város Önkormányzat támogatásával létrejött rendezvényen a Himnusz eléneklése után Tótváradi-Nagy Bence méltatta köszöntőjében a jövő nemzedékének városunk hírnevét öregbítő kiváló teljesítményét. Majd Inotay Gergely mondott köszönetet a sikereket elérő fiatalok mellett az őket felkészítő tanároknak, edzőknek, illetve a sportolók szüleinek.

„Azt kívánom Nektek, hogy az előttünk álló időkben ilyen nehezített pályák többet ne jöjjenek el. Ne legyen pandémia, élhessetek annak, aminek igazán akartok élni. Ha a sportnak, akkor a sportnak, ha csak a sportból fakadó kitartással társított sikeres életútnak, akkor annak. Mert az utolsó üzenetem az, hogy amit ti tesztek, akár a jövő sportolójaként vagy sem, nagyon meg fogja könnyíteni az életeteket, hiszen olyan kitartást, olyan erőt és olyan szívet nevelnek belétek edzőitek, amivel biztosan egy nagyon sikeres életutat alapozhattok meg” – motiválta beszédében a megjelent fiatal díjazottakat az alpolgármester.

A diákok sportsikereikért névre szóló serlegben, míg a felkészítő edzők és testnevelő pedagógusok elismerő oklevélben részesültek. A díjakat Inotay Gergely alpolgármester, illetve Fehér Zsolt, az Emberi Kapcsolatok Bizottságának elnöke adta át. A Vácon tanuló diákok remek eredményeit jelzi, hogy ezúttal 121-en vehették át az elismerést, továbbá 61 edző, testnevelő részesült díjazásban.

A pontosan százperces rendezvényen közreműködött a Parlando Színház Kulturális Egyesület, továbbá a Tini Dance Team Tánciskola. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments