Ez nem a szerencsén múlt: súlyos vereség az éllovastól

A vártnál is nagyobb arányban szenvedett vereséget az NB II-es asztalitenisz csapatbajnokság Észak-Kelet csoportjának 14. fordulójában a váci együttes. A listavezető otthonában: Szerencs VSE – Váci Reménység 15:3 – írja a vac.hu.

Rendkívül meggyőző teljesítménnyel rukkol idén elő városunk pingpong csapata. Sorra aratják a szebbnél szebb sikereket, amikkel magabiztosan tartják előkelő második helyüket. Legutóbb a tabella alsóházához tartozó debrecenieket múlták felül magabiztosan, most azonban a listavezető elleni rangadóra kellett készülniük.

Csapatunk négy helyett csak három pingpongossal utazott el a vasárnapi találkozóra. Így az egyik páros mérkőzés, továbbá négy egyéni összecsapás játék nélkül került jóváírásra a szerencsiek számára. Az egyetlen páros csatát a hazaiak döntő szettben nyerték meg a Galgóczi Balázs, Lovas Dániel duó ellen. A lejátszott egyéni mérkőzéseken Héjj Marcell 2, Lovas Dániel 1 találkozón bizonyult jobbnak, míg Galgóczi Balázs nyeretlen maradt.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Plüssjátékgyűjtés a kézilabda meccs előtt

A következő fordulóban kiélezett rangadó van kilátásban, hiszen március 20-án a mieink a dobogó második fokáért vívott harcban közvetlen rivális, gödöllőieket fogadják. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments