Fazakas Géza folytathatja pályafutását

A terheléses vizsgálat megállapította, hogy csapatunk labdarúgójának egészségi állapota lehetővé teszi, hogy újra versenyszerűen sportoljon. Fazakas Géza már teljes intenzitással edz, de három-négy hét kell, hogy tökéletes állapotba kerüljön – írja a vacfc.com.

Emlékezetes – és többször is beszámoltunk róla –, hogy a Vác FC november végi, Gerjen elleni bajnokiján (3–0) szívproblémák miatt le kellett cserélni Fazakas Gézát, akit akkor először a váci kórházba, majd a városmajori klinikára szállítottak. A szükséges beavatkozások megtörténte után hosszabb pihenés következett a védő-középpályás számára, majd az újévben nagyon vártuk a terheléses vizsgálatot. Ez a covid-járvány és egyéb tényezők miatt végül kissé elhúzódott és csak a közelmúltban került rá sor. De ami a legfontosabb, megvan a „pecsét”, a terheléses vizsgálat megállapította, hogy Géza egészségi állapota lehetővé teszi, hogy újra versenyszerűen sportoljon, így rutinos, csupaszív labdarúgónk folytathatja pályafutását!

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Csak asszisztálni tudtunk a Dunaharaszti bajnokavatásához

„Teljesen rendben volt a terheléses vizsgálat, a pecsétes papírt is megkaptam, mi több, már az edzéseket is elkezdtem – adott helyzetjelentést az eseményről elsőként Horváth M. Attilának a ponyvalegeny.blog.hu-n, majd a klub honlapjának további részleteket is elárult. – Ezúton is szeretném megköszönni a klubnak, hogy végig mellettem állt! Belák Gyula ügyvezető és Pető Tibor, a Vác VLSE elnöke mindenben segített, ők sokat tettek azért, hogy minél gördülékenyebben menjenek az orvosi vizsgálatok, illetve azért, hogy remek orvosokhoz kerüljek, akiktől a legjobb ellátásban részesülhetek. Sőt, még az egyesület részéről Steidl Sándor és Herédi Attila is felajánlotta segítségét. Már teljes intenzitással edzek, de várhatóan három-négy hét kell ahhoz, hogy tökéletes állapotba kerüljek, hiszen a felkészülési időszak kihagyása miatt még lemaradásom van a többiekhez képest. Csank mesternél legendásan kemény a meló, de állok elébe! Nagy öröm, hogy az előző két meccsen jó „pályára” álltunk, ezt kell folytatni, de az biztos, hogy vasárnap a tavaszi szezon legnehezebb meccse vár ránk az Iváncsa ellen. Sokat segítettek a szurkolók nekünk az elmúlt időszakban, lendületet adott fiatal csapatunknak az, ahogy mellettünk álltak, és remélem, hogy ez a továbbiakban is így marad.” ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments