Folytatódnak a parkolóhelyek felfestései

A pozitív visszajelzésekre támaszkodva a holding városi megrendelésre folytatja a parkolóhelyek felfestését. A jövő héten nyolc helyszínen zajlanak munkálatok, így sorra kerül a Radnóti út- Deákvári főút kereszteződésében található szolgáltatóház előtti két parkoló, a Deákvári főtér és a kisposta, valamint a Földvári téren is több helyen jelölik ki aszfaltfestéssel a gépkocsik helyét – írja az ESTV.

Mint a Váci Városfejlesztő Kft. honlapján megjelent közleményből kiderült, március 29-én kezdik meg, és a kora tavasz folyamán nyolc helyszínen is elvégzik a parkolóhelyek felfestési munkáit. A munkálatok ideje alatt sajnos a területen átmenetileg parkolni majd nem lehet, ugyanakkor örömmel tudatják, hogy a korábbiaktól eltérően a festés ezúttal teljes egészében tartós, plasztik festékkel kerül kivitelezésre, így a felfestés élettartama lényegesen hosszabb lesz.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Centrumban az egészség: sokszínű programsorozat a Királyban

„A jövőhét folyamán több parkoló lezárásra kerül, a parkolást segítő felfestések fognak megtörténni. Emellett a szükséges kátyúk kijavítása, valamint takarítás fog történni” – tájékoztatta a helyi tévét Szabó Kornél, a Váci Városfejlesztő Kft. részlegvezetője.

A helyszínek, illetve a munkálatok elvégzésének sorrendje az alábbiak szerint alakul:

  1. Deákvári Szolgáltató ház előtti és a játszótér melletti parkoló
  2. Deákvári főtér 986. hrsz. alatti parkolóhelyek
  3. Lehár Ferenc út 83/1 hrsz. alatti parkoló
  4. Harkály utca 9-11. szám előtti parkoló
  5. Nagymező utca 1-3. szám előtti parkoló
  6. Nagymező utca 13-19. szám előtti parkoló
  7. Zöldfa utca 38-40. szám közötti és melletti, valamint a Vám utca 14. szám melletti parkoló
  8. Kötő utcai társasház mögötti parkoló

A lebonyolítás menetét befolyásolja az, hogy a burkolat festéséhez száraz idő szükséges. A szakemberek a haladás ütemében gondoskodnak a munka szempontjából soron következő területeken arról, hogy szórólapok segítségével tájékoztatást nyújtsanak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments