Fontos győzelem a második helyért vívott harcban

A hajrájához közeledik az asztalitenisz csapatbajnokságok harmadik vonalában az idei sorozat. A váci pingpongosok az előkelő helyezésük megtartása miatt igen fontos győzelmet arattak a 15. fordulóban: Váci Reménység – Gödöllő 14:4 – írja a vac.hu.

Súlyos vereséggel zárta a legutóbbi fordulót Vác pingpong csapata. A listavezető Szerencs otthonába látogattak el a Reménység játékosai, ahol bár csonka kerettel álltak az asztalok mögé, még így is a vártnál jobban, 15:3 arányban maradtak alul. De hamar magukhoz kellett térni a kudarc után, hiszen egyből egy másik rangadóra kellett készülniük: az ugyancsak a második helyre pályázó Gödöllő következett.

A csoportot toronymagasan vezető szerencsiek mögötti helyezésért folyó találkozón már a két páros mérkőzést is fölényesen, játszmavesztés nélkül nyerte a Némann DávidHéjj Marcell és a Lovas DánielGalgóczi Balázs duó. Ez megadta az alaphangot a nem várt magabiztos folytatásra. Az egyénik során ugyanis Héjj Marcell és Némann Dávid is hibátlan maradt és legyőzte mind a négy ellenfelét. Lovas Dániel három mérkőzést nyert, míg Galgóczi Balázs egy győzelemmel járult hozzá a fontos sikerhez.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vízilabda – Rájátszás, idén csak a 13-16. helyért

A következő fordulóban a mieink a középmezőnyhöz tartozó ózdiakhoz utaznak április 2-án. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments