Ismét Vácon járt Dúró Dóra

Szombaton a piac bejáratánál beszélgetett a Mi Hazánk Mozgalom elnökhelyettese Dúró Dóra az érdeklődőkkel. A politikus már nem először járt Vácon. Most azért jött, hogy erősítse a körzet indulójának, dr. Páli Jenőnek az esélyeit.

Sokan vették körül Duró Dórát, aki rögtönzött sajtótájékoztató keretében a háborúról, céljaikról és terveikről beszélt.

„Van egy 100 oldalas Virradat névre keresztelt programunk, amelyben felvázoltuk Magyarországgal kapcsolatban az elképzeléseinket, a jövőképünket. Egyedüli párt vagyunk, aki nyilvánosságra hozta ezt a választások előtt. Sem a Fidesz, sem a balliberális oldal nem tisztelte meg azzal a választókat, hogy az elképzeléseit írásos, számonkérhető formában az emberek elé tárja. Most az embereket legjobban talán a háború foglalkoztatja, amely Ukrajnában zajlik. Valójában Oroszország és az Amerikai Egyesült Államok között, de ennek a háborúnak a célja és a tétje egy új világrendnek a kialakítása, amely az Egyesült Államok dominanciáját jelentené a világban” – mondta. Hozzátette: a Mi Hazánk Mozgalom az egyetlen párt, amely a semlegességét hangsúlyozza a katonai műveletek vonatkozásában, mivel ők nem támogatják, hogy NATO csapatok állomásozzanak Magyarországon.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kurdi Csabáné Péchy Blanka díjat nyert

Az országgyűlési képviselő szerint a gazdasági háborúból is ki kell maradnia hazánknak, mert azok a szankciók, amelyeket elfogadott a magyar kormány is, és Brüsszelben döntöttek Oroszországgal szemben, az minden magyar családot 200 ezer forinttal károsít meg.

Kiemelte még, hogy a Mi Hazánk Mozgalom az egyetlen, aki minden járványügyi korlátozást megszüntetne és a politikusok mentelmi jogát is eltörölné. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments