Jakab Péter szerint Rétvári Bence korrupt úton szerez pénzt a kampányához

Jakab Péter szerint Rétvári Bence több száz millió forint közpénzből szervezi a kampányát, mégpedig egy sajtó munkatársa cégének bevonásával, aki viszont egy alapítványától kapja a forrásokat. A Jobbik Magyarországért elnöke Inotay Gergellyel a 2,5 milliárdból felújított Ferences kolostor előtt tartott sajtótájékoztatót, ahol arról beszélt, hogy a kormánypárti országgyűlési képviselő-jelölt titkárának alapítványa 2,7 milliárd forintot nyert el a zebegényi Millenniumi Pavilon felújítására, aminek egy része Rétvári Bence kampányába szivárog át – írja az estv.hu.

Jakab Péter kiemelte: egyelőre egy kapavágás sem történt a szerinte túlárazott zebegényi ingatlanon, miközben a projekt lebonyolítására létrehozott egyszemélyes alapítvány Rétvári kampányeseményeit szervezi. Jakab Péter kiemelte: ebben az esetben is egy olyan korrupció zajlik, amit fel kell számolnia a kormányra jutó ellenzéknek. Ennek érdekében arra kérte a váci választókerület szavazóit, hogy április 3-án Inotay Gergelyt, az Egységben Magyarországért jelöltjét támogassák.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Buchnitz Norbert: Natúr Patina avagy Az erózió művészete

„Rendszerváltásra van szükség! Ha rajtam múlna és egyedül indulnék a választáson Szent István törvényét alkalmaznám Rétvári Bence estében is, törjön a tolvajok keze! Tekintettel arra, hogy az egységes ellenzék kötelékében indulunk a választásokon így csak annyit tudok ígérni, hogy csatlakoztatjuk Magyarországot az Európai Ügyészséghez, Rétvári Bence ugyanúgy izgulhat mint bolgár kollégája, akit már őrizetbe vettek, ugyanúgy izgulhat mint a szlovák legfőbb ügyész, akit 14 év börtönbüntetésre és vagyonelkobzásra ítéltek, és ugyanúgy izgulhat, mint azok a román kormánypárti politikusok, akik már a börtönbüntetésüket töltik, mert ott működik egy antikorrupciós hatóság! Magyarországon is működni fog, úgyhogy egy valamit tudunk ígérni, azt, hogy április 3-át követően a tolvajoknak fizetniük kell azért, hogy a lopott pénzből végre jól élhessenek a magyarok, hiszen ezért a pénzért ők dolgoztak meg.” ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments