Kijelölték a 2022-es SPEEDMARATHON helyszíneit

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata, a ROADPOL kezdeményezéséhez csatlakozva március 24-én 6 órától március 25-én 6 óráig 24 órás sebességellenőrzést hajt végre a rendőrség – írja a police.hu.

A rendőrség kijelölte a csütörtök reggeltől péntek reggelig tartó ellenőrzések helyszíneit. Az akció lehetséges helyszíneire számos állampolgári javaslat érkezett, amelyek közül a helyi adottságokat, valamint a közlekedésrendészeti elemző munka eredményeit figyelembe véve a megyei rendőr-főkapitányságok kijelölték az ellenőrzések helyszíneit és az időpontokat.

Az akció során a lehetséges helyszínek között figyelembe veszik az állampolgári javaslatokat is. Az érdeklődők az ellenőrzések pontos helyszíneit és időpontjait megyénkénti bontásban a rendőrség honlapjára feltöltött táblázatokra kattintva találhatják meg. De Vácon belül a 2-es számú főút 32+000 km.sz-án 1 és 3 óra, a dr. Csányi László körúton 4 és 6, illetve a Deákvari fasor 35 szám alatt 6 és 8, valamint 22 és éjfél között kell ellenőrzésre számítani. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments